Cheerleading

Ben jij er klaar voor om HARD te trainen?

Dallas cowboys cheerleaders, je hebt ze misschien op tv wel eens gezien. Strakke routines, stoere stunts, super hoge jumps en de eindeloze radslagen, overslagen en salto’s…
Is het jouw droom om net als een cheerleader in Amerika door de lucht te vliegen met te gekke stunts of gooi jij liever iemand de lucht in, zodat de stunt uitgevoerd wordt?
Ben jij klaar om HARD te trainen doe je al iets (of in het verleden gedaan) op het gebied van dans, turnen, acrogym of freerunning? Kom dan zeker meedoen met deze toffe nieuwe groep.
De trainingen zullen voorlopig een uur duren, met de mogelijkheid om uit te breiden naar 1,5 uur.
Tijdens iedere les wordt er kracht en lenigheidstraining gedaan,  er wordt gewerkt aan acrobatiek en natuurlijk ook aan (dans)choreo’s. Omdat de training best intensief zal zijn, is het aan te raden zelf een flesje water en een handdoek mee te brengen. Tijdens de training draag je bij voorkeur een (korte) legging of (korte) aansluitende trainingsbroek en een topje of goed aansluitend t-shirt.
De trainingen zullen voorlopig een uur duren, met de mogelijkheid om uit te breiden naar 1,5 uur. Minimum leeftijd (voorlopig) 10 jaar.

Nieuwsgierig geworden en wil je een keer komen kijken? Schrijf je dan in voor een gratis proefles!

Klik hier voor het lesrooster