Leiding

KNGU Nijntje Beweegdiploma

Angela Louwerse
turnen jongens, turnen meisjes
KNGU NIVEAU 1 & 2 turnleidster NIVEAU 3 (in opleiding)

Sandra van de Putte
Kleutergym
KNGU NIVEAU 1 & 2 turnleidster

Ashleigh Breedveld
peuterdans, kleuterdans, SVSdans 3,
Dansfitness, Powerdance
KNGU NIVEAU 1 & 2 jazzdansleidster

Laura van Eenennaam
SVSdans 2, Urban Dance
dansfitness low impact, Dans voor volwassenen
MBO Dans vierdejaars student

Myrthe Breijer
SVSdans 1
KNGU NIVEAU 1 jazzdansleidster

Jonne Meulenberg
SVSdans 1
KNGU NIVEAU 1 jazzdansleidster

Ton Hubregtse
Volleybal dames

Naast de bovengenoemde behaalde opleidingen en diploma’s, volgen al onze trainers ieder jaar ook nog verschillende bijscholingen.

Aanname beleid vrijwilligers

Wanneer je vrijwilliger wilt worden bij SV Serooskerke zijn er een aantal dingen belangrijk om te weten. Als bestuur willen wij alle vrijwilligers het vertrouwen geven wat ze verdienen. Daarom worden er standaard een aantal stappen doorlopen, zodat iedereen weet dat dit vertrouwen terecht is.

Ten eerste wordt er een kennismakingsgesprek gehouden met een (of meerdere) bestuurslid(leden). Tevens zullen eventuele referenties worden gecheckt. Er kan bijvoorbeeld contact worden opgenomen met een vorige vereniging waarvan de vrijwilliger lid is geweest of eerder betrokken is geweest als vrijwilliger. Vervolgens wordt er een VOG (verklaring omtrent gedrag) aangevraagd. Wanneer dit niet mogelijk is zal er een VOT (verklaring onderwerping tuchtrecht) worden ondertekend.