Leiding

KNGU Nijntje Beweegdiploma

Angela Louwerse
turnen jongens, turnen meisjes
KNGU NIVEAU 1 & 2 turnleidster & NIVEAU 3 (in opleiding)

Sander van de Putte
Kleutergym
KNGU NIVEAU 1 & 2 turnleidster

Laura van Eenenaam

Ashleigh Breedveld

Myrthe Breijer
SVSdans 1
KNGU NIVEAU 1 jazzdansleider

Jonne Meulenberg
SVSdans 1
KNGU NIVEAU 1 jazzdansleider (in opleiding)

Ton Hubregtse
Volleybal dames Team 2

Naast de bovengenoemde behaalde opleidingen en diploma’s, volgen al onze trainers regelmatig bijscholingen.

Aanname beleid vrijwilligers

Wanneer je vrijwilliger wilt worden bij SV Serooskerke zijn er een aantal dingen belangrijk om te weten. Als bestuur willen wij alle vrijwilligers het vertrouwen geven wat ze verdienen. Daarom worden er standaard een aantal stappen doorlopen, zodat iedereen weet dat dit vertrouwen terecht is.

Ten eerste wordt er een kennismakingsgesprek gehouden met een (of meerdere) bestuurslid(leden). Tevens zullen eventuele referenties worden gecheckt. Er kan bijvoorbeeld contact worden opgenomen met een vorige vereniging waarvan de vrijwilliger lid is geweest of eerder betrokken is geweest als vrijwilliger. Vervolgens wordt er een VOG (verklaring omtrent gedrag) aangevraagd. Wanneer dit niet mogelijk is zal er een VOT (verklaring onderwerping tuchtrecht) worden ondertekend.

Het NOC*NSF heeft voor trainers, coaches, begeleider en bestuurders van sportverenigingen gedragscodes opgesteld. Welke dat zijn lees je in de Gedragscode. Vanzelfsprekend houden wij (trainers, begeleiders en bestuurders van SV Serooskerke) ons aan deze code.