Lessen afgelast!

Naar aanleiding van de persconferentie van premier Rutte van 12 maart, heeft de KNGU besloten conform de richtlijnen van het RIVM het advies uit te brengen om het clubleven t/m 31 maart 2020 voorlopig helemaal stil te leggen.

SV Serooskerke volgt dit advies. Uiteraard betreuren wij het dat er geen lessen zullen zijn, maar de gezondheid van onze leden en leiding staat voorop. Daarom zijn er t/m 31 maart geen trainingen, lessen, bijeenkomsten of vergaderingen.

Berichtgeving KNGU

Via deze link komt u op de website van de KNGU, waar u het laatste nieuws kunt lezen en meer uitleg kunt vinden.

U kunt er op vertrouwen dat wij de berichtgeving omtrent Corona ook nauwlettend in de gaten houden. Mocht er meer informatie zijn,  dan kunt dat lezen op deze pagina en op social media.