Volleybaltrain(st)er

Met ingang van het nieuwe sportseizoen zoeken wij een nieuwe trainer voor het dames voleybalteam.

• enthousiast, gemotiveerd en neemt graag initiatief
  • in staat om zelfstandig de training te verzorgen
  • in het bezit van een geldige licentie, diploma of bereid een cursus of bijscholing te volgen.
  • de voorbereiding en het geven van een wekelijkse training
  • Deelnemen aan de wedstrijden van de bedrijfscompetitie  op dinsdagavond in Middelburg.
  • Volop ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Daar staan we altijd voor open, of je nu een week, een maand of een jaar bij onze vereniging lesgeeft.
  • Natuurlijk de allerleukste dames, variërend in leeftijd van 17 jaar tot 50+.
  • Een jong, enthousiast en vrolijk team van lesgevers en trainers met een ruim- en meedenkend bestuur wat graag kijkt naar oplossingen in plaats van problemen.

De groep bestaat uit sportieve dames van 17 jaar tot 50+, van beginners tot veteranen.

De training is op donderdagavond in Serooskerke. Bovendien speelt dit team mee in de bedrijfscompetitie op dinsdagavond in Middelburg.

Nieuwsgierig of wil je laten weten dat je geïnteresseerd bent? Stuur een mailtje naar sportverenigingserooskerke@gmail.com tav Jerina Brasser.