Turntrain(st)er

Met ingang van het nieuwe sportseizoen zijn wij op zoek naar een turntrain(st)er voor de meidengroep vanaf 10 jaar (groep 7 van de basisschool) en ouder.

• enthousiast, gemotiveerd en neemt graag initiatief
  • in staat om zelfstandig les te geven en eventuele assistenten aan te sturen
  • in het bezit van een geldige licentie, diploma of bereid een cursus of bijscholing te volgen.
  • de voorbereiding en het geven van een wekelijkse turntraining
  • Deelnemen aan (regionale) wedstrijden
  • Volop ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Daar staan we altijd voor open, of je nu een week, een maand of een jaar bij onze vereniging lesgeeft.
  • Natuurlijk de allerleukste meiden, die staan te trappelen om met jou te mogen turnen.
  • Een jong, enthousiast en vrolijk team van lesgevers met een ruim- en meedenkend bestuur wat graag kijkt naar oplossingen in plaats van problemen
  • De mogelijkheid om te groeien in aantal lessen en groepen; Mocht je geïnteresseerd zijn, dan kijken we graag samen naar nieuwe uitdagingen, mogelijk binnen jouw capaciteiten en de vereniging.

De groep bestaat uit meiden van 10 jaar en ouder die op recreatief niveau 1 uur in de week trainen in de gymzaal in Serooskerke. Het is een vrolijke, leergierige en gemotiveerde groep die graag vooruitgang ziet in het turnen en een uitdaging niet uit de weg gaat. Let op, het is een recreatieve groep, dus het niveauverschil is soms best groot.

Op dit moment is de training op dinsdag van 17:00 tot 18:15 uur in Serooskerke. Tijd en dag zijn bespreekbaar maar wel afhankelijk van de beschikbaarheid van de gymzaal.

Nieuwsgierig of wil je laten weten dat je geïnteresseerd bent? Stuur een mailtje naar sportverenigingserooskerke@gmail.com tav Jerina Brasser.