Nijntje Beweegt Docent

Nijntje Beweeg Docent

Met ingang van het nieuwe sportseizoen zijn wij op zoek naar een docent voor de ouder-kindgymlessen voor peuters van 2-4 jaar met een (groot)ouder.

• enthousiast!
  • in staat om zelfstandig les te geven
  • in het bezit van een geldige KNGU licentie, een Nijntje beweegcoach diploma of de ambitie om hiervoor een (bij)scholing te volgen
  • de voorbereiding en het geven van een wekelijkse gymles
  • promotionele activiteiten in de vorm van een jaarlijkse gastles op de omliggende peuterspeelzalen en tijdens de jaarmarkt(en)
  • volop ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Daar staan we altijd voor open, of je nu een week, een maand of een jaar bij onze vereniging lesgeeft.
  • natuurlijk de allerleukste kinderen/ouders, die staan te trappelen om te komen gymen.
  • een jong, enthousiast en vrolijk team van lesgevers met een ruim- en meedenkend bestuur wat graag kijkt naar oplossingen in plaats van problemen

Tijden, dagen en locatie zijn in overleg bespreekbaar en afhankelijk van de beschikbaarheid van de gymzaal. We kunnen gebruik maken van de gymzaal in Serooskerke, Veere en Vrouwenpolder.

Nieuwsgierig of wil je laten weten dat je geïnteresseerd bent in 1 of meerdere groepen? Stuur een mailtje naar sportverenigingserooskerke@gmail.com tav Jerina Brasser.