kledinglijn

Kledinglijn en sportspullen

Binnenkort zijn er nog veel meer leuke dingen te bestellen, maar vanaf nu kun je alvast weer kleding bestellen uit onze eigen kledinglijn! Vraag de leiding om meer informatie of stuur een mailtje naar: sportverenigingserooskerke@gmail.com

Het bestelformulier kun je ook hier downloaden. Lever het formulier + het geld in een envelop met je naam er op in bij de leiding van jouw groep.

• Turnpakje in de kleuren blauw en zilverwit. te bestellen via https://www.tt-gymnastics.nl/turnpakjes/turnpakjes-professional/?alstart=48 en kies voor pakje V330.
  • Trainingspak in blauw/zwart met opdruk op de rug en je naam op je been €35,00 incl. standaard bedrukking.
  • Vest in kleur donkerblauw met opdruk op de rug en logo SVS op deborst €25,00 incl. standaard bedrukking.
  • Joggingbroek in kleur donkerblauw met naam op been €13,50 incl. standaard bedrukking.
  • Sporttas in kleur zwart en blauw met logo SVS €17,50 incl. standaard bedrukking

De kleding hoeft niet verplicht te worden aangeschaft om deel te kunnen nemen aan de lessen. Voor de turnwedstrijden is een turnpakje echter verplicht.