Freeruntrainer

Met ingang van het nieuwe sportseizoen zijn wij op zoek naar een Freeruntrainer.

• enthousiast, gemotiveerd en neemt graag inititatief
  • in staat om zelfstandig les te geven
  • in het bezit van een geldige licentie, diploma of bereid een cursus of bijscholing te volgen.
  • de voorbereiding en het geven van een wekelijkse freeruntraining
  • Deelnemen aan (regionale) wedstrijden
  • volop ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Daar staan we altijd voor open, of je nu een week, een maand of een jaar bij onze vereniging lesgeeft.
  • natuurlijk de allerleukste jongens & meiden, die staan te trappelen om weer te mogen freerunnen.
  • een jong, enthousiast en vrolijk team van lesgevers met een ruim- en meedenkend bestuur wat graag kijkt naar oplossingen in plaats van problemen

De groep bestaat uit jongens en meiden van 10 jaar en ouder die van over het gehele eiland Walcheren iedere week naar Vrouwenpolder komen om te trainen. Het is een vrolijke, uitdagende en gemotiveerde groep die graag een trainer met enige ervaring in lesgeven zouden zien.

Op dit moment is de training op vrijdag van 17:00 tot 19:00 uur in Vrouwenpolder. Tijd en dag zijn wellicht bespreekbaar en afhankelijk van de beschikbaarheid van de gymzaal.

Nieuwsgierig of wil je laten weten dat je geïnteresseerd bent? Stuur een mailtje naar sportverenigingserooskerke@gmail.com tav Jerina Brasser.