Grote clubactie 2020

 


Grote Clubactie 2020

SV Serooskerke doet weer mee aan de Grote Clubactie en alle jeugdleden mogen/kunnen/gaan weer loten verkopen.

Verantwoord loten verkopen

Jeugdleden zullen via het verkoopboekje op een verantwoorde manier loten gaan verkopen, die veilig is voor zowel de verkopers als de kopers. Zo staat op de voorzijde van het boekje een online verkooplink en QR-code, die verkopers kunnen delen of kopers op afstand kunnen scannen met hun telefoon. Hoe dit in z’n werk gaat, zie je in dit instructiefilmpje.

Zaterdag 19 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie. Ook wij doen mee en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. De opbrengst van de verkochte loten wordt gebruikt voor de organisatie van leuke jeugdactiviteiten in in de vakanties en spelmateriaal. Een lot kost €3,-, waarvan 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas gaat.

Beloning lotenverkopers

Natuurlijk kun je als lotenverkoper weer leuke cadeaus verdienen als beloning voor je inzet.

Met elk verkocht lot verdien je 1 punt. Met de verdiende punten kies je uit verschillende SVS kleding/sporttas/gadgets. Op de achterzijde van de brief die wordt uitgedeeld tijdens de lessen, lees je waarvoor je spaart.

Uiterlijk 15 november lever je de boekjes met de gegevens van de kopers van de verkochte loten weer in bij de leiding en op 10 december is de bekendmaking van de trekkingsuitslag!

Wij wensen jullie veel succes en vooral veel plezier met het verkopen van de loten!!

Bestuur en leiding SV Serooskerke