Zeeuws kampioenschap Apenkooien 2021

Algemeen

Apenkooi kampioenschappen 2021.

Natuurlijk hadden we veel liever willen laten weten wanneer de 2e editie van het ZK Apenkooien zou plaats vinden, maar in plaats daarvan moeten we helaas melden dat het Zeeuws Kampioenschap Apenkooi in de voorjaarsvakantie 2021 is afgelast.

Dat het ZK Apenkooien nu niet doorgaat, wil niet zeggen dat er helemaal geen apenkooi evenement meer zal komen. Wanneer en hoe dan wel? Dat is nu nog lastig te zeggen. Niemand kan voorspellen hoe het verder zal verlopen qua maatregelen en mogelijkheden en uiteraard is er ook tijd nodig om een en ander goed te organiseren, maar zodra we een mogelijkheid zien en toestemming krijgen van de overheid, dan komen we direct weer in actie.

Daarom zeggen we voor nu: Blijf gezond en we hopen jullie weer terug te zien bij een nieuwe editie van het ZK Apenkooien!

Ben je benieuwd naar de foto’s van vorig jaar?

Klik HIER!