Grote Clubactie

Grote Clubactie 2019

We doen weer mee aan de Grote Clubactie en gaan alle jeugdleden mogen/kunnen/gaan weer loten verkopen.

Loten verkoop je aan familie, vrienden, buren,  en andere bekende.

Gelukkig hoeft er niemand met  geld over straat. Wanneer iemand een lootje koopt, vult hij/zij het IBANnummer in op de intekenlijst en het bedrag wordt dan eenmalig van de rekening afgeschreven. Zorg er wel voor dat alle hokjes van het rekeningnummer worden ingevuld!  Het lotnummer staat op het bankafschrift vermeld.

Vanaf zaterdag 14 September mogen we starten met het verkopen van de loten.

80% van de opbrengst van de loten gaat naar de clubkas en…
Je kunt weer leuke cadeaus verdienen als beloning voor je inzet.

Met elk verkocht lot verdien je 1 punt. Met de verdiende punten kies je uit verschillende SVS kleding/sporttas/gadgets. Op de achterzijde van de brief die wordt uitgedeeld tijdens de lessen, lees je waarvoor je spaart.

Uiterlijk 1 november moeten de boekjes met de gegevens van de kopers van de verkochte loten weer ingeleverd zijn bij de leiding. Ook de bestellijst van de kleding of tas kun je dan inleveren.

Wij wensen jullie veel succes en vooral veel plezier met het verkopen van de loten!!

Bestuur en leiding SV Serooskerke